Menu Sluiten

Airco Industrie


Airco industrie

Informatie over airco voor industrie:

Moderne airco voor industrie kunnen worden onderverdeeld in split en ductless types. Split units gebruiken luchtbehandelingscomponenten, zoals koeltorens en machines, buiten het gebouw of de faciliteit. Ducted systemen maken gebruik van kleine units in verschillende binnenruimten om de luchttemperatuur te regelen. Deze units worden meestal afzonderlijk geregeld, terwijl ductless systemen gebruik maken van demping van louvres om de vochtigheid te beheren.

Voor een beter systeem moeten airco voor industrie worden geplaatst in ruimten waar de temperatuur voortdurend schommelt. Info over airco industrie

Inlichtingen over Airco industrie

Een ander groot voordeel van airco voor industrie is de mogelijkheid om werknemers een comfortabele temperatuur te bieden. Als werknemers zich oncomfortabel voelen door de warmte, zullen zij hun taken niet kunnen voltooien. Een goede luchtbehandeling is belangrijk voor de productiviteit van de werknemers.

HVAC leveranciers kunnen luchtfilters installeren om verontreinigende stoffen in de lucht te verwijderen die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Dit is vooral belangrijk in grote gebouwen. Bijvoorbeeld, als een productiefaciliteit een groot aantal machines heeft, zal het luchtfiltersysteem de in de lucht zwevende deeltjes verwijderen.

Wanneer ze op de juiste manier worden geplaatst, kunnen airco voor industrie het energieverbruik met wel 50 procent verminderen en de productiviteit op de werkplek maximaliseren. Ze worden gebruikt voor een verscheidenheid van toepassingen, waaronder voedsel  en drankverwerking, productie van dranken, farmaceutica, olie en gasverwerking, metallurgie, en sport  en vrijetijdsfaciliteiten.

Airco voor industrie bieden precisietemperatuurregeling voor faciliteiten. De systemen worden op maat gemaakt voor specifieke markten. De voordelen van airco voor industrie gaan verder dan het comfortniveau. Ze zijn van cruciaal belang voor het werk van machines.

Om doeltreffend te kunnen werken, moet een bedrijf bepaalde luchttemperaturen handhaven.

Airco voor industrie zorgen voor de juiste werking van apparatuur door de luchttemperatuur te regelen. Naast het leveren van schone, gefilterde lucht voor het werk, houden airco voor industrie ook de temperatuur constant en de vochtigheidsgraad op een constant niveau. Vochtigheidsregeling is bijvoorbeeld essentieel voor meerkleurendruk. Daarnaast vereisen een aantal verschillende processen specifieke luchtcondities.

Deze airconditioningsystemen zorgen ervoor dat deze processen soepel verlopen.

Meer info over airco industrie nu op www.airquality.be.

Tags

Aanbod Airco Voor Industrie | Aanbod Airco Voor Serverrooms | Aanbod Industrie Airco Oplossingen | Aanbod Koelingen Voor Kantoren | Aanbod Koelingen Voor Werkruimtes | Advies Airco Voor Industrie Omgevi |